Naujienos

Naviglio greitasis dinaminis kietos – skystos fazės ekstraktorius

„Naviglio Extractor®“ suteikia galimybę apdoroti įvairius produktus, turinčius skirtingą koncentraciją, pavyzdžiui, gėles, lapus, pumpurus, vaisius, šaknis, žievę, stiebus, sėklas, vaistinius augalus, aromatines žoleles ir visa kita, kas priklauso augalų pasauliui. Be to ekstrahuojama  medžiaga gali būti sveika arba susmulkinta, joje gali būti vandens arba ji gali būti net liofilizuota. 

Liofilizacija

Liofilizacija, kas tai?

Kiekvieną dieną į mūsų racioną patenka apie 70 procentų dehidratuotų produktų. Tai makaronai, ryžiai, duona, džiovinti vaisiai, šaldytos daržovės ir mėsa. Retai susimąstome, kokiomis sąlygomis šie produktai dehidratuoti, kiek juose likę naudingų medžiagų ir kiek kartų jie perpakuoti.